Najbolji izbor vina u centru Pule

”Kada sam pročitao koliko je alkohol štetan, prestao sam čitati.”
– Henry Youngman

  Vino nagrađivanih proizvođača, ukusni zalogaji po svačijem guštu

 Wine&Tapas bar Tappo mjesto je  koje nudi spektar dobrih vina, a naručiti ih možete na boce ili čaše.  Kada vino malo otvori apetit uzmite jelovnik u ruke – ponuda ukusnih zalogaja u wine&tapas baru Tappo oduševiti će vas raznolikošču i kombinacijama okusa. Wine&Tapas bar Tappo mjesto je prikladno za dolazak u većim grupama i za druženja do kasno u noć – kuhinja je otvorena i vikendom,  pa uz piće lako naručite pladanj hrane pa upotpunite užitak ukusnim zalogajima. U društvu se slađe jede! Jelovnik wine&tapas bara Tappo obiluje interesantnim kombinacijama rustikalne i suvremene kuhinje.

Wine bar Tappo
WINE NOT?!

Oduševiti će vas ukusni snackovi – ”finger food” sačinjeni od brojnih varijacija na temu lokalne istarske kuhinje – hrskavi kruh premazan paštetama, tartar biftekom, svježim sirom, razne vrste salama – ošokolo, buđola, pršut, šunka. Uz to možete naručiti i pladnjeve sira raznih vrsta – a posebno se ističe sir s tartufima koji jelu daje vrlo intenzivan okus. Zalogajčići su osvježeni klicama, brojim salatama, ali i ukiseljenim povrćem kao što su masline, paprike, krastavci i sl.  Zalogajčiće upotpunite domaćim maslinovim uljem i maslinama.  Zalogaja ima i u ribljim varijantama, pa zaželite li se ribljih predjela zadovoljiti ćete se ukusnom platom sa slanim inćunima i srdelama koje obavezno upotpunite kapljicom maslinovog ulja i svježom salatom.

Canapei wine bara Tappo
Canapei wine&tapas bara Tappo oduševiti će vas interesantnim kombinacijama, izgledom i okusom! Uz vino i dobro društvo slađe se jede!

Ako namjeravate ostati budni dugo u noć i nastaviti dalje i nakon druženja u wine&tapas baru Tappo onda radije pojedite nešto ”konkretno” – izbor je velik – mesni specijaliteti serviraju se na interesantnim i inovativnim drvenim pladnjevima – kušajte istarski ombolo – to sočno meso zaista je jedno od dragulja istarske kuhinje, a dobro se slaže s cherry rajčicom, ruccolom, slanim vrstama sira i pečenim krumpirima. Uvijek vrhunski biftek s brojnim zanimljivim prilozima ovdje se serira svakodnevno, a uz vino će biti još ukusniji!

Wine bar Tappo beef
Sočni biftek wine&tapas bara Tappo uz hrskave krumpire i ukusnu cherry rajčicu. U slast!

Ne morate nužno u Tappu pojesti cijeloviti obrok, ukoliko vam se nešto ”gricka” uz vino naručite pečene krumpire – odlično su spremljeni i serviraju se ”na veliko”, a ima ih i sa brojnim dodacima u vidu tartuffa, sira i začinskoga bilja. Dijetalna hrana idealna za lagani ručak, večru ili brunch dobro će doći tijekom vrelih ljetnih dana, a to su brojne bogate salate sa nekoliko vrsta porvća upotpunjene sirom, tunom ili mesom.  Osim toga, Tappo ima i dobar izbor morskih rižota i slata od morskih plodova. Dobar tek i u zdravlje!

Vino i snack wine bara Tappo
Vino i snack u jednoj od brojnih varijanti Tappo wine bara. Dajte si vremena pa kušajte od svega pomalo. Živjeli!

Wine&tapas bar Tappo  korespondira s postojećim trendovima u kulinarstvu, ugostiteljstvu, ali i dizajnu. Unutrašnjost Tappa odiše blagom rustikalnom elegancijom u kombinaciji s modernim industrijskim dizajnom. Drveni visoki barski stolovi na metalnim nogama, zidne površine na mjestima su obložene istarkim kamenom, a metalni su detalji sa ogradom raspoređeni po zidovima i djelovima prostora. Dizajn šanka i lapmica koje vise iznad prate novitete suvremenog dizajna, izgledom podsjećaju na industrijske motive. Posude i pladnjevi za hranu i vino isto su tako maštoviti i neobični, hrana se uglavnom servira na drvenim pladnjevima što izgleda izuzetno moderno i simpatično.

After work party Wine bar Tappo
Wine&tapas bar Tappo odlično je mjesto za prijateljska okupljanja, druženja i zagrijavanje za ostatak večeri. Kuhinja radi cijelu noć, živa glazba i ”after work” partiji ovdje su tradicija! Rezervirjte svoje mjesto na vrijeme .

Tappo bar živi tijekom cijele godine, a vikendom organizira evente i tzv. ”after work” partije uz živu glazbu do jutra, pa što čekati, telefon u ruke, skupite ekipu i brzo na odličnu eno-gastro zabavu u ovom ugodnom i modernom ambijentu!

This slideshow requires JavaScript.

Share Button

Comments