Najbolji fast food u Puli

Trenutno najbolji fast food u Puli – fine fast food Piantina nalazi se u blizini centra Pule (Zadarska ul. 1). Zašto je ovaj fast food najbolji u Puli? Zato što  pruža širok izbor ukusnih i zdravih sendwicha i hamburgera sačinjenih od 100% junećeg mesa lokalnih dobavljača. Doručak u fine fast food-u Piantina idealan je za vruće ljetne dane – zdravi sendwich, svježi sok ili smoothie za buđenje i detox. Ugodan i osvježavajući ambijent modernog dizajna, mnogo zasađenih biljaka doprinosi svježini, a namještaj je urađen od drva. Jesti možete i na terasi fine fast fooda Piantina – izaberte neku od visokih stolica, ali jesti možete i ”s nogu”. 

Fine Fast food Piantina terasa
https://www.facebook.com/piantina1/ Slobodno sjednite na jednu od barskih stolica i uživajte u ukusnoj hrani!

Poseban ”šmek” hamburhgerima i sendwichima daju biseri istarske gastronomije kao što su hrskava panceta i slasni pršut. Kreativnost kuhara ne staje ovdje –  u te se ukusne hamburhgere dodaju i sastojci kao što su brojni sirevi (cheddar, dimljeni…), tikvice, svježe salate i ostalo ukusno povrće.

Fine fast food Piantina domaći kruh
https://www.facebook.com/piantina1/ Fine fast food Piantina domaći hruh i ukusna kombinacija grill istarske pancete, dimljenoga sira, tikvica, malancana i BBQ umka

Pecivo za sendwiche i hamburgere uglavnom je domaće.  Osim hamburgera fine fast food Piantina nudi i zdrave sokove, svježe salate, zdrave smoothie i proteinske shakove.

Fine fast food Piantina zdravi shoothie
https://www.facebook.com/piantina1/Savršena detox kombinacija fine fast food Piantine – šumsko voće, posni sir, zobene pahuljice, med i stevia!

Fine fast food Piantina nudi vam odličan izbor za doručak, ručak, večeru ili brunch – sve se može pojesti na brzinu i ”s nogu”, a izbor je istovremeno ukusan i zdrav! Osoblje fine fast fooda Piantina ljubazno je, brzo i okretno te uvijek na usluzi gostu, a atmosfera ugodna i ležerna.

https://www.facebook.com/piantina1/ Kombinacija zdravog hamburgera od 100% junećeg mesa, istarske pancete, svježe salate i pomfrija za obilan obrok.
Fine fast food Piantina voćni smoothie
https://www.facebook.com/piantina1/ Mamurluk nakon ludih ljetnih provoda izliječite svježim sokovima i detox smothijima fine fast food-a Piantine. 

Namjeravat li prosvesti dio dana u centru grada Pule prvo se okrijepite u fine fast foodu Piantina. Nakon što ovdje pojedete ukusan hamburger ili popijete zdravi smoothie krenite dalje u razgledavanje Pule. U blizini fine fast fooda Piantina nalazi se najpopularnije okupljalište u Puli – Corso. Spustite li se Zadarskom ulicom vidjeti ćete Herkulova vrata, malo dalje dvojna vrata, a do pulske Arene treba Vam samo 10 in hoda. Dobar tek i uživajte!

This slideshow requires JavaScript.

Share Button

Comments