U Zagrebu si i večeras izlaziš van?
Ako si vlasnik CityPal Zagreb kartice, ili to namjeravaš postati, imamo odličnu vijest za tebe! 
Samo sa CityPal Zagreb karticom uz naručenu cugu dobiti ćeš i gratis piće dobrodošlice u nekim od najboljih zagrebačkih kafića kao što su:

Kavanica (Varšavska ul. 4) – je prava starogradska kavana. U njoj možete uživati u jednoj od najukusnijih kava u gradu, a žestokim pićem nazdraviti hrvatskom pjesniku i boemu Tinu Ujeviću čiji se spomenik nalazi u neposrednoj blizini!

CityPal Zagreb

Golf caffe bar (Preradovićeva ul. 2) – je jedan od najstarijih kafića u Preradovićevoj ulici. Svojim gostima pruža domaću i opuštenu atmosferu na samo par koraka udaljenosti od najprometnijih gradskih ulica i trgova!

CityPal Zagreb

Alcatraz (Preradovićeva ul. 12) – ili skraćeno „Alkić“ jedan je od simbola zagrebačkog noćnog života i kultno mjesto za izlazak „lokalaca“. Omiljen je među svim dobnim skupinama i sinonim za lude provode!

CityPal Zagreb

Mio Corazon (Radićeva ul. 16) – je tapas bar koji će svojom originalnom španjolskom kuhinjom zasititi i one najgladnije, a velikim izborom shootera, odličnom sangrijom i domaćim voćnim sokovima utažiti žeđ i najžednijima!

CityPal Zagreb

Rock & Beer club Alcatraz (Tkalčićeva ul. 15) – nastavlja tradiciju svog imenjaka iz Preradovićeve ulice. Uz ogroman izbor svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, otvoren prostor i povišeno mjesto za DJ-a nudi zabavu svojim gostima do ranih jutarnjih sati!

CityPal Zagreb

Buzz Bar (Preradovićeva ul. 30) – koncipiran je kao sportski, rugby bar koji tijekom dana pruža idealno mjesto za bijeg sa užurbanih gradskih ulica. U večernjim satima postaje oaza za dobre provode, uz česte live nastupe lokalnih bandova!

CityPal Zagreb

Nakon zagrijavanja po barovima, na tebi je samo da odabereš u koji klub želiš ići!
Jer samo sa CityPal Zagreb karticom imaš besplatan upad u najbolje zagrebačke klubove*:

Johann Franck (Trg b.J. Jelačića 9) – smješten na glavnom gradskom trgu, a zbog svoje lokacije i ponude slovi kao jedan od najboljih i najomiljenijih klubova u Zagrebu!

CityPal Zagreb

Opera Club (Petrinjska ul. 4) – svaku večer njegovi će gosti doživjeti drugačije, a jednako uzbudljivo iskustvo… Klub odlikuje vrhunska atmosfera i veliki interijer sa lounge barom i VIP prostorom  kojima dominiraju ritmovi najnovije urbane glazbe!

CityPal Zagreb

Gallery Club (Matije Ljubeka 33) – je ekskluzivni zagrebački dance/r´n´b/house klub smješten na jarunskom jezeru. Slovi kao jedan od najboljih klubova ne samo u Zagrebu već i na ovim prostorima! Njegovim posjetiteljima  na raspolaganju je veliki prostor sa terasom, bazen, privatni separei te tri bara s odličnom ponudom pića!

CityPal Zagreb

*Besplatan ulaz u klubove sa CityPal Zagreb karticom ne vrijedi tijekom posebnih evenata i privatnih zabava
Share Button

Comments