Kava s najboljim pogledom na more u Puli

”Kava treba biti crna kao pakao, snažna kao smrt i slatka kao ljubav” – turska poslovica

Vertigo cafe and lounge bar kava
Najslađa je ta… prva jutarnja kava… u Vertigu

Na vrhu restorana Ribarska Koliba smjestio se caffe bar Vertigo. Kafić otvorenog tipa, izgledom se lako stopio s okolinom – natrkrivaju ga bijelo plave tende kao varijacija na temu jedara. Pogled na more, marinu i cijeli arhipelag u daljini pružaju gostu pravi morski ugođaj. Svi željni mora rado ovdje piju kavu s pogledom.

Vertigo bar pogled
Pogled sa terase Verigo bara

Lokalno stanovništvo ima tu privilegiju da u svako doba godine uživa u ovakvom ambijentu, ali ako ste u Puli trenutno na odmoru ili samo u prolazu, obavezno si rezervirajte sat opuštanja uz piće i krasan pogled. Puljani tradicionalno gotovo u svakom kafiću piju kavu s mlijekom i to je dobra izlika za odmor i druženje, ali ne bojte se zato jer kafić Vertigo ima šaroliku ponudu.

Kava i croissant Verigo bar
Što kažete na doručak u caffe i lounge baru Vertigo? Kava, svježi sok  i croissant uz šum valova…

U Vertigu možete popiti sve vrste kava, kapuccina, macciata, hladnih i toplih. Frapei i coctail-i su isto tako dostupni, a uz šank stoji i škrinja sa sladoledom pa možete uživati u paleti interesantnih okusa.

Ice coffee Vertigo
Možda je ljeti bolje popiti Ice coffe sa šlagom i sladoledom?

Ove nas sezone očekuju novi zanimljivi coctail-i u ponudi kuće, prema receptu coctail majstora koji će vas oduševiti raznim voćnim kombinacijama.

piće Vertigo bar
Kušajte cocktaile raznih vrsta. Ove je sezone Vertigo spremio brojna iznenađenja!

Večeri su ovdje nezaboravne – pijuckanje pića pod zvjezdama uz  živu glazbu lako će vas ponijeti i naviknuti na mediteranski stil života s puno uživanja, malo stresa i usporen tempo. Ubrzo ćete shvatiti zašto lokalno stanovništvo ispija kavu barem sat vremena i hvata svaku priliku za opuštanje uz morske valove. Još jedan veliki plus ovoga caffe bara jest blizina šetališta Verudele i Sakođane, pa prije ili poslije kave lako možete produžiti na šetnju i/li kupanje.

Vertigo nights out
Vertigo ljeti organizira evente sa popratnom živom glazbom ili nekim od popularnih dj-a. Iskoristite priliku i dođite ovdje na ”zagrijavanje”.

Zaželite li se izleta brodom, tik ispred nosa vam se nalazi Bunarina sa koje redovito plove dnevni brodovi za Fratarski otok, ili za neke druge izlete morem. Na suprotnoj strani od Verudele pruža se Piješćana uvala koja, doduše, nije toliko blizu kao Verudela, ali lako je dostupna ukliko vozite automobil. Obitelji s djecom neće biti zakinute jer diljem Verudele postoje brojne plaže prikladne za djecu, a osim toga nude se i razni bazeni sa toboganima, te zabavni parkovi. Parkirnih mjesta iza resorta Ribarska koliba na vrhu kojega se smjestio Vertigo ima dosta i, što je idealno za ljetne mjesece, nalaze se u borovoj šumi koja će vaše vozilo držati u prirodnom hladu cijeli dan. Zaputite se u Vertigo na kavu, piće ili coctail, a onda krenite dalje, na kupanje, šetnju ili neki drugi vid zabave. Ugodan odmor!

This slideshow requires JavaScript.

Share Button

Comments